| Autor |
Jubileusz Klubu |
DNC Użytkownik
|
| Dodane dnia 14-05-2009 13:49 |
|
|
w przyszlym roku nasz Klub bedzie obchodzil swoje 80 urodziny. mam nadzieje ze w tym roku dzialacze o tym beda pamietac ( na 70 rocznice powstania klub spadl z 4 ligi, nie wypuscil zadnych pamiatek okolicznosciowych tp. ogolnie zapomniano o tym). ja mam nadzieje ze tym razem klub stanie na wysokosci zadania i wzorowo upamietni rocznice powstania. Mysle ze najwieksza frajda dla kibicow bylby mecz Chojniczanki z jakims klubem z Wielkiej Trojki Królow Wielkich Miast - Ślask Wiselka Lechia Gdańsk
warto juz teraz zaczac rozmawiac z dzialaczami zeby nie przespali tej rcznicy!!!
Od małego, na całego dla Klubu Swojego!!! |
|
| Autor |
RE: Jubileusz Klubu |
Szajba Super Administrator
|
| Dodane dnia 14-05-2009 15:22 |
|
|
Kto był na zebraniu sprawozdawczym klubu, czyta stronę oficjalną, lub choćby lokalną prasę, ten wie, że w klubie się o tym pamięta 
The army of assholes, the wankers in blue, all cops are bastards - FUCK YOU !!!
 |
|
| Autor |
DNC Użytkownik
|
| Dodane dnia 17-05-2009 16:31 |
|
|
to napisz cos wiecej, bo niekazdy ma czas zeby czytac te wszystke media co wymieniles. bez napinki
Od małego, na całego dla Klubu Swojego!!! |
|
| Autor |
R Użytkownik
|
| Dodane dnia 18-05-2009 00:53 |
|
|
Z tego co wiem planowane jest wydanie monografii. Fajnie by bylo, gdyby o kibicach skrobneli kilka zdan + fotki.
Jesli ma byc rozegrany pokazowy mecz z jakas druzyna, to tylko z Wisla Krakow. Mysle, ze spotkanie z nimi byloby zajebista promocja dla klubu.
Licze rowniez na jakies pamiatki okolicznosciowe 
Edytowane przez R dnia 18-05-2009 00:54 |
|
| Autor |
patrix Użytkownik
|
| Dodane dnia 18-05-2009 16:28 |
|
|
Tak WISŁA KRAKÓW  
Football - Nasza Religia
Lechia - Naszym Bogiem
Traugutta 29 - Nasza Świątynia |
|
| Autor |
|
| Dodane dnia 18-05-2009 18:44 |
|
|
Na 80-lecie klub planuje wydać ''Monografia - Chojniczanka 1930-2010'', wykonać nowy sztandar klubowy i rozegrać mecz pokazowy. Jednak na dzień dzisiejszy nie wiadomo jaki klub uda się zaprosić do Chojnic.
 |
|
| Autor |
ziomelo Użytkownik
|
| Dodane dnia 18-05-2009 22:02 |
|
|
|
a może klub jakieś koszulki by wydal na ta specjalna okazje?? to by była fajna sprawa |
|
| Autor |
Intoksynator Moderator
|
| Dodane dnia 18-05-2009 23:36 |
|
|
http://lechia.gda.pl/news/15686
Na Gryfie też fajna inicjatywa.
Żyje na trybunach, więc mam styl casual

Edytowane przez Intoksynator dnia 18-05-2009 23:37 |
|
| Autor |
R Użytkownik
|
| Dodane dnia 19-05-2009 02:02 |
|
|
Moze zrobic ankiete? Typowalibysmy jakie gadzety sa najbardziej pozadane przez kibicow z okazji jubileuszu. Umiescic ja rowniez na oficjalnej stronie, zeby wiecej osob wzielo w niej udzial i jazda z tematem 
Edytowane przez R dnia 19-05-2009 02:03 |
|
| Autor |
|
| Dodane dnia 19-05-2009 10:40 |
|
|
Lepiej żeby te pokemony się tu nie rejestrowały.
 |
|
| Autor |
hycel Użytkownik
|
| Dodane dnia 10-11-2009 18:39 |
|
|
To juz pewne-na wiosne w ramach 80lecia Klubu gramy z Lechia Gdańsk!!! Mecz w Chojnicach oczywiscie, termin jeszce nie znany, ale wiadomo wstepnie ze wiosna.
Oj bedzie sie działo!!!!! 
kto dogoni psa??? |
|
| Autor |
|
| Dodane dnia 10-11-2009 23:36 |
|
|
Pewne jest, że po zakończeniu sezonu zagramy z Widzewem Łódź. Z Lechią jesteśmy wstępnie umówieni na wczesną wiosnę, czyli przed startem rundy wiosennej.
 |
|
| Autor |
hycel Użytkownik
|
| Dodane dnia 11-11-2009 20:27 |
|
|
Jestes pewien ze to pewne???? Bo ja wiem ze w zyciu sa dwie pewne rzeczy-smierc i podatki
Z Lechią gramy na bank, teraz tylko Kafarski ( taki trener Lechii) ma podac termin tak żeby nie kolidowało to z przygotowaniami do sezonu Lechii. Tak więc najpewniej tydzień przed rozpoczęciem Ekstraklasy- tak zeby Lechia miała ostatni sprawdzian a My dobry zespól w ramach jubileuszu.
kto dogoni psa??? |
|
| Autor |
|
| Dodane dnia 13-11-2009 16:26 |
|
|

Z Widzewem mamy podpisaną umowę, z Lechią trzeba dopiąć formalności.
 |
|
| Autor |
Loza Szydercow Użytkownik
|
| Dodane dnia 18-01-2010 11:02 |
|
|
Najprawdopodobniej już w maju trzecioligowa Chojniczanka zagra z Lechią Gdańsk z Ekstraklasy.
Z ostatnich informacji wynika, że do meczu dojdzie najprawdopodobniej 22 maja, czyli tydzień po ostatnim meczu ligowym Lechii z Jagiellonią Białystok. A okazją do meczu jest 80-lecie powstania Chojniczanki, które dokładnie przypada 10 marca.
Rozmowy z gdańskim zespołem rozpoczął kibic chojnickiego i gdańskiego klubu poseł Piotr Stanke.
za: chojnice.pl
Wspieraj FZGT Albo Wypierdalaj!!! |
|
| Autor |
|
| Dodane dnia 18-01-2010 18:29 |
|
|
To tylko plotki, póki co o żadnym konkretnym terminie nie było mowy. Poza tym w maju my mamy jeszcze ligę.
 |
|
| Autor |
Intoksynator Moderator
|
| Dodane dnia 20-01-2010 19:22 |
|
|
|
Szajba napisał/a:
To tylko plotki, póki co o żadnym konkretnym terminie nie było mowy. Poza tym w maju my mamy jeszcze ligę.
A jednak 
Lechia zagra towarzysko z Chojniczanką Chojnice
22 maja (sobota) piłkarze Lechii zagrają towarzyski mecz z Chojniczanką Chojnice. Spotkanie rozegrane zostanie między innymi z okazji 80-lecia chojnickiego klubu - podaje serwis pomorska.pl
Przypomnijmy, że Chojniczanka jest liderem III ligi (grupa pomorsko-zachodniopomorska - przyp.red.). W drużynie występują byli piłkarze Lechii: Damian Trzebiński i Marcin Gąsiorowski.
Trenerem ekipy z Chojnic jest były piłkarz Lechii/Olimpii Gdańsk - Sławomir Suchomski.
źrodło: http://lechia.gda.pl/news/16906/
Żyje na trybunach, więc mam styl casual
 |
|
| Autor |
|
| Dodane dnia 20-01-2010 21:13 |
|
|
pomorska.pl jest źródłem?
22 maja na stadionie mają grać jakieś orkiestry czy tam inne ustrojstwa. W tym okresie gramy jeszcze w lidze, a nie wykluczone, że także w PP. Żadne terminy nie są jeszcze ustalone.
 |
|
| Autor |
P Super Administrator
|
| Dodane dnia 21-01-2010 14:53 |
|
|
DNC napisał/a:
w przyszlym roku nasz Klub bedzie obchodzil swoje 80 urodziny. mam nadzieje ze w tym roku dzialacze o tym beda pamietac ( na 70 rocznice powstania klub spadl z 4 ligi, nie wypuscil zadnych pamiatek okolicznosciowych tp. ogolnie zapomniano o tym). ja mam nadzieje ze tym razem klub stanie na wysokosci zadania i wzorowo upamietni rocznice powstania. Mysle ze najwieksza frajda dla kibicow bylby mecz Chojniczanki z jakims klubem z Wielkiej Trojki Królow Wielkich Miast - Ślask Wiselka Lechia Gdańsk
warto juz teraz zaczac rozmawiac z dzialaczami zeby nie przespali tej rcznicy!!!
z 4 ligi spadliśmy w 75 rocznice
pamiątek nie było - bo nic nie było
za to odbył się mecz z okazji 75 lecia
Chojniczanka (piłkarze) - Chojniczanka (działacze)
mecz olany przez wszystkich
N i kilka osób pojawili się tam z okolicznościowym transparentem (wisiał wczesniej na meczu Chojniczanka - Rodło Kwidzyn)
nie pamiętam co tam było dokładnie, ale coś w stylu:
na 75 lecie - spadek do V ligi
dziękujemy i szacunek
a jeżeli miałbym wybierać
to pierdolić jakieś świętowania i pseudo mecze
awans do II ligi najlepszym uczczeniem jubileuszu
Zresztą wszystko co się tyczy jubileuszu 80 lecia będzie ogłaszane.
A co z tymi sparingami z Lechią i Widzewem będzie to pożyjemy, zobaczymy.
W każdym bądź razie są na to duże szanse.
Termin 22 maja to z dupy wyjęty.
Mamy wtedy ligę, która jest najważniejsza.

Edytowane przez P dnia 21-01-2010 14:56 |
|
| Autor |
m Użytkownik
|
| Dodane dnia 21-01-2010 17:16 |
|
|
ten transparent wywieszony byl rowniez na wyjezdzie w Sztumie w ostatniej kolejce.
P naprawde chcecie wchodzic teraz do II ligi? na moje Chojna powinna jeszcze z rok ograc sie w tej lidze aby uniknac szybszego spadku niz awansu do tej elitarnej ligi |
|